windows licentie

WAAROM ONS?

windowslicenties.nlWaarom een goedkope windows licentie kopen bij windowslicenties.nl?

Bij ons koop je een Windows licentie als je goedkoop uit wilt zijn. Uit een scala van opgekochte gebruikte en ongebruikte windows PC's en laptops met licenties, koopt u er een of meerdere. Deze windows licenties worden door ons beheerd en aan u geleverd. Een Windows licentie die u koopt is van u, levenslang. De laptops en PC's waar deze licenties eerst op geactiveerd zijn, zijn vernietigd of defect. Een goedkope windows licentie is binnen enkele minuten eigendom van u!

Windows 10 kopen

Een digitale Microsoft Windows licentie (ESD) is goedkoper, beter voor het milieu en is direct leverbaar! Bespaar op verpakkingsmateriaal en op verzendkosten. Bij Windowslicenties.nl koop je alleen 100% officiƫle en legitieme Microsoft Windows productcodes.

Betrouwbaar Windows licenties kopen!

U kunt veilig, snel en betrouwbaar betalen met PayPal bij de aanschaf van uw nieuwe Windows licentie. Paypal kunt u aan uw bank koppelen of opwaarderen met iDeal, voor de aanschaf van deze Windows licenties.

Hulp bij activatie!

Ook bieden wij hulp bij de activatie van uw Windows licentie. Aarzel niet! Stuur direct een mailtje naar info@windowslicenties.nl als u problemen ondervindt met de Windows licentie activering!

Terug naar de Homepagina